Aanbod Zin in Tijd

Zin in Tijd biedt de volgende diensten aan:

  • Individuele begeleiding; Tijdens deze begeleiding ontvang je lichaamsgerichte coaching in combinatie met praktische tips voor op de werkvloer. Ook  gaan we aan de slag met het versterken van jouw communicatieve vaardigheden, zoals ‘nee’ zeggen en feedback geven. Dit zodat je leert om beter voor jezelf te kunnen opkomen, je grenzen te bewaken en uiteindelijk weer met meer plezier naar je werk kan gaan.
  • Diverse trainingen en workshops (op maat)
  • Lessen over persoonlijk leiderschap, professionele identiteit en vitaliteit  

Programma “In 3 stappen naar meer balans en werkplezier!”

Wat had je deze week nog voor jezelf willen doen maar is niet gelukt? En dit is niet de eerste keer? Wanneer kom je nu eens aan jezelf toe of krijg je een betere balans privé/zakelijk? Meld je aan voor het programma “In 3 stappen meer plezier op het werk” om meer regie op je eigen werk te krijgen, beter te kunnen ontspannen en meer plezier en energie in je dagelijkse leven te krijgen. Je kan deze stappen ook via een individueel traject volgen.

  1. Kom tot jouw ideale weekplanning
  2. Zeg ‘gewoon’ eens NEE
  3. Mindful aan het werk

Aanmelden

Training: “Zeg ‘gewoon’ NEE”

Worstel je met tijdsdruk? Heb je teveel taken in één dag en komen daar vaak ook nog klussen bij door laatste moment verzoeken van anderen? En heb je het gevoel dat je hier bijna geen nee op mag zeggen, tegen jouw leidinggevende of die fijne collega? Als je alle klussen aanpakt en overal maar ja tegen zegt houd je uiteindelijk maar weinig energie over aan het einde van de week. Tijdens deze training gaan we aan de slag met jouw eigen praktijksituaties en leer je om op een goede en prettige manier nee te zeggen en inzicht te krijgen in jouw eigen overtuigingen waarom je wel of niet nee wilt zeggen.

Aanmelden

Training: “Jouw ideale weekplanning”

Je hebt zoveel te doen maar zo weinig tijd. Je vindt alles belangrijk maar het lukt je nooit om alles te doen in de tijd die je hebt in een dag, een week. Hierdoor ontstaat er de kans dat je veel frustratie voelt en geen overzicht hebt. Om energie over te houden moet je dus keuzes maken. Door te werken aan jouw ideale weekplanning behoudt je de balans tussen werk en privé. Tijdens deze training gaan we inventariseren en ontdekken wat jij echt belangrijk vindt. Hoe ziet jouw ideale werkweek eruit en waar krijg jij energie van? Vervolgens krijg je tips hoe je nou tot die ideale weekplanning kan komen en wat je hiervoor moet doen en laten.

Aanmelden

Training: “Mindful aan het werk”

Wat doet het met je om continue het gevoel te hebben dat je achter de feiten aanloopt? Wanneer krijg je nou eens de tijd om een klus af te ronden en ben je niet met zoveel dingen tegelijk bezig? Dat zou toch pas echt rust geven. In deze training leer je welke stappen je zou kunnen zetten om meer rust te krijgen in je werk. Naast die goede planning en het bewaken van je grenzen (wat je in de trainingen “Kom tot jouw ideale weekplanning” en “Nee zeggen” leert) gaan we aan de slag met hoe je geconcentreerd en op een ontspannen manier kan werken en hoe contacten met anderen jou minder energie kunnen kosten. Dit zodat je ook terug thuis sneller los bent van je werk en aandacht kan geven aan je hobby’s, gezin of andere activiteiten waar je energie van krijgt.

Aanmelden