Referenties

Opdrachtgevers o.a.: Avans+, Punt van Inspiratie, Instituut Verbeeten, Curio, Gemeente Waalre, Incompanybrain, Mijn Veilige School, SDW Zorg
Antwan, sectormanager, SDW Zorg (individuele begeleiding)
Mijn leerproces tijdens de individuele begeleiding heb ik als ondersteunend en activerend ervaren om zelf aan de slag te gaan. Jet traject gaf mij inzicht in wat ik anders zou kunnen doen. Het was wel confronterend om naar mijn agenda te kijken maar met blijvend resultaat. Tenminste ik houd nog steeds onderdelen vast van de sessies. Zowel fysiek als mentaal heb ik resultaat ervaren. Ik krijg het daadwerkelijk voor elkaar om mijn week anders in te plannen en ik ervaar ruimte en rust waardoor meer creativiteit ontstaat.
Kathy, directeur Onderwijs & Kwaliteit, ROC Tilburg (teambuilding)
Marlies, heeft een teamsessie bij één van mijn teams vormgegeven en begeleid. In het voorgesprek ontdekte zij snel de kern van de opdracht waardoor we efficiënt tot het dagprogramma kwamen. Tijdens de sessie hield zij goed in de gaten dat de deelnemers open bleven staan voor hetgeen er besproken werd. Een mooie balans tussen vorm en inhoud. Op een gegeven moment deed zij een interventie op het gevoelsniveau van de deelnemers waardoor tot het einde toe ontwikkeling en voortgang mogelijk bleef.
Ilse, Vakspecialist Financiële Administratie, Curio (individuele begeleiding)
Ik heb een individueel coachingstraject bij Marlies gevolgd. Ze is een hele fijne coach, die goed luisterde en goed aanvoelde wat ik op welk moment nodig had en aankon. Ze heeft mij geleerd rust in mijzelf te vinden, ondanks alle hectiek om mij heen.
Petra, Beleidsondersteunend Medewerker Dienst Onderwijs & Kwaliteit, Curio (teambuilding)
Ik heb een teambuildingssessie gehad o.l.v. Marlies en dit als zeer positief ervaren. Marlies is ontzettend betrokken, enthousiast, innovatief, inlevend, kritisch en positief. Alsof ze zelf van het team, waarin ik werk, deel uitmaakt. Ze loopt over van goede ideeën, waar we echt iets aan hebben. Zo zouden meer mensen mogen werken wat mij betreft!
Harriët, zelfstandig ondernemer, Punt van Inspiratie (“Zeg ‘gewoon’ eens NEE!“)
Bedankt voor deze mooie ochtend. Ik ben al met de inzichten aan de slag gegaan en heb duidelijk en helder mijn prijs genoemd bij een nieuwe opdrachtgever. Dat voelt lekker! Marlies, ik vond je opzet heel duidelijk en goed voorbereid. Ook goed dat je zorg en aandacht had voor ieders persoonlijke casus. Tip: wat mij betreft hadden we meer tijd mogen hebben voor de casussen. 2 uurtjes is gewoon kort.
Marieke, beleidsmedewerker, Curio (“Zeg ‘gewoon’ eens NEE!“)
Deze training heeft m’n ogen geopend en ik ben weer een stukje gegroeid. Marlies had oog voor iedereen en weet door dingen heen te prikken. Erg knap!
Medewerker van de Gemeente Waalre (“Zeg ‘gewoon’ eens NEE!“)
De training was lekker praktisch ingestoken, meteen in praktijk te brengen, goede voorbeelden en oefeningen. De trainer vond ik erg goed, ze gaf ons ook alle ruimte om ‘bij te praten’ (door de Corona tijd hadden we elkaar bijna niet gezien) en had daar alle begrip voor. Toch zorgde ze er voor dat alles wel aan bod kwam.